fredag, juli 08, 2016

Wannabe - wanna me?


Det er præcis 20 år siden den bedste pigeudgave af konceptbands fra England bragede igennem med "Wannabe". De bragte tanker ud til verdenen om at piger er mega seje og at de kan godt sparke r... hos alle. At man kan hvad man sætter sig for.

Det er også 20 år siden jeg vaklede på mine falske Buffalos, striber i håret, stram, virkelig rockerstram banangul jeans og orangestribet trøje hen til Nyborgs eneste musikforretning. Ejeren var gammel som i en der gik med kittel og læsebriller. Kan helt tydeligt huske at cd'en kostede 149, 99 kr og stod på øverste hylde lige ved siden af Thomas Helmig.

Jeg råspillede den cd næsten til døde og lærte alle sangene udenad. Det blev jeg nødt til, for jeg var alvorligt træt af min nabos evige rapmusik. Jeg var den første på kollegiet der havde Spice Girls album, så jeg fik en del gæster.

Spice Girls er ingen store sangere, enkelte af dem kan ret faktisk godt synge ganske hæderligt, men det var slet ikke pointen med gruppen. De repræsenterede råstyrke, kvindelig råstyrke og så var de forskellige i personligheder og påklædninger. Det var atypisk dengang. De var på ingen måde sexet, slidset op i korte nederdele, udringet helt ned til navle og med krøllet vindblæst hår tilsat exetoneis. (Hint hint Destiny's Child og Fifth Harmony)

De var sig selv. Det var dejligt befriende. Max har fået banket "Wannabe" ind i sit musikalske bibliotek helt fra spæd af. Heldigvis synes han at sangen er fed.

Tillykke med jubilæet piger! Tillykke til dig der var den unge pige i 1996 da de væltede verdenen og skabte en fest.

14 kommentarer: 1. ارخص شركة شحن عفش

  نقل عفش من جدة الى مكة نقل عفش من جدة الى مكة
  شركة نقل عفش من جدة الى الامارات نقل عفش من جدة الى الامارات
  افضل شركة نقل عفش من جدة الى الرياض نقل عفش من جدة الى الرياض
  شركة نقل عفش من جدة الى الدمام نقل عفش من جدة الى الدمام
  شركة نقل عفش من المدينة المنورة الى مكة نقل عفش من المدينة المنورة الى مكة

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...