fredag, februar 26, 2016

Tynd blå himmelJeg vil gerne kunne sige, at sygemeldingen og at det at være ude for arbejdsmarkedet har været 100% godt for mig. Men jeg er ikke som før. Alt min energi er centret om mine børn. Jeg prøver at være aktiv inden for forskellige felt, men nogle gange orker jeg ikke at tage en diskussion til ende. Jeg har tænkt, lad det passere. Let it go. Men i nogle situationer, skal man have det gennemført til ende. Så det er bedre at jeg trækker mig, i stedet for at yde et halvhjertet indsats.

 Måske har jeg alligevel sagt ja til lidt for meget, for tidligt. Så må jeg jo til at rydde op. Det er ikke nogens skyld. Men jeg skulle have mærket efter og vide hvor meget jeg kan i nuværende tilstand.

Jeg holder fast i min tynde, blå himmel. Der hvor jeg stadig har lidt af mig selv.

4 kommentarer:


  1. اننا فى اعالى الخليج نوفر افضل خدمات نقل العفش داخل وخارج الرياض الى جميع دول الخليج العربي ومن خدماتننا :

    شركة نقل عفش من الرياض الى الامارات شركة نقل عفش من الرياض الى الامارات
    شركة نقل عفش من الرياض الى الاردن شركة نقل عفش من الرياض الى الاردن

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...