mandag, november 23, 2015

At køre i den samme rille

Det sker ikke noget vildt i mit liv. Men jeg kan godt lide den stilletilstand lige nu. Det passer mig faktisk fint. Jeg har stadig ikke et arbejde, men under en sygemelding skal man ikke være aktiv jobsøgende. Man skal passe på sig selv. Få hjælp.

Jeg forsøger at fylde min hverdag med ja, hverdagsagtige gørmål. Men i sidste uge skulle jeg noget fra mandag til torsdag, ude i byen, både om eftermiddage og aftener. Om fredagen var jeg helt færdig, det tog mig timer at komme ud af den  kokon fornemmelse. Jeg var træt med træt på, helt ind til benet. Ikke den fysiske træthed, men den psykiske, hvor man er helt færdig. Jeg fik stress bumser og røde plamager rundt på kroppen. Mit eksem blussede op og gjorde mine hænder meget tørre og sprækken. 

Straffen falder prompte. Jeg kan ikke længere have sådan et ugeprogram og stadig være ovenpå, stadig være fit for fight. Det kunne jeg let som ingenting for et par år siden. Men på en måde, har det været godt for mig at teste om jeg virkelig er stresset. For når livet kører i den samme rille uden bump på vejen. Så tvivler man lidt om, at det virkelig er så alvorligt som det var, da jeg brudte sammen før sommerferien. Med den oplevelse ved jeg, at jo, jeg er stadig stresset og så ved jeg da, hvor mine grænser går. Så jeg skal forsøge at balancere mellem ingenting og alt for meget.

5 kommentarer:

  1. God bedring og pas nu på dig selv. Det er okay at ikke lave noget. Jeg vil anbefale selvhjælp-bøger. Det har hjulpet mig, men læs når du har overskud til det.

    SvarSlet

  2. شكرا معلومات مفيدة يمكنك زيارة ايضا لمعلومات قيمة اخرى قم بزيارة :

    شركة غسيل خزانات بالمدينة المنورة
    افضل شركة تنظيف

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...