onsdag, oktober 21, 2015

At føle kærligheden fra TeoJeg og Teo sad ved siden af hinanden i sofaen, han med sin ipad, og mens jeg læste i en bog. Pludselig slap Teo sin ipad, kravlede hen til mig og lænede sit hoved tæt hen til mig, vi så hinanden i øjnene i hele 5 lange sekunder og han lavede sin særegen kyssemund og møssede mig lige midt på munden. Jeg nød det bare. Mærkede det han ville fortælle mig. Mærkede det bånd vi har. Han satte sig til rette ved siden af mig igen, sneg sin hånd ind i min, kikkede videre på sin ipad og småfnes til "Mascha og Bjørnen". Jeg sad bare der, nød varmen fra hans lille hånd i min, med en dejlig glæde i min mave og jeg kunne ikke koncentrere mig om bogen igen.

"Bare" et kys tænker I sikkert, men for mig og også for hans far, er det en stor ting at opleve hver gang. Teo vil gerne give kram hvis vi åbner vores arme, han vil gerne forsøge at kysse, hvis vi prøver længe nok at ligne en fisk i hovedet. Han skal motiveres lidt for at give respons. Det han heller end gerne vil, er at holde i hånden. mens vi spiser, Sidde ved siden af hinanden eller lign. Han flytter sig altid hen til en, uanset hvor man går hen. Han holder mig med selskab, når jeg er på WC. Han kan godt give kram af sig selv, men det sker ikke så hyppigt. Han giver f.eks. sjældent kram til sin storebror, selv om Max tilbyder ham det dagligt. Max prøver på ikke at tage det personligt. Men det betyder ikke at Teo ikke ved hvem han er eller prøver på at ligesom spørge os med kropssproget hvor Max er. Ved at sætte sig på hans plads og lave sine knirkelyde, hvor han imiterer Max der nynner/småsynger. Teo spejder efter ham ud af øjenkrogene, smiler og griner henrykt når Max kilder ham.

Men det med at han selv kommer hen til en og giver et kys uden opfordring. Det er sgu stort. Som at få en dejlig gave. På den måde mærker jeg, at han ved jeg er hans mor.

14 kommentarer:


 1. نقل عفش من الدمام الى الرياض نقل عفش من الدمام الى الرياض
  ارخص نقل عفش بمكة ارخص نقل عفش بمكة
  نقل عفش من جدة الى الاردن نقل عفش من جدة الى الاردن
  نقل عفش

  نقل عفش من الرياض الى مصر نقل عفش من الرياض الى مصر
  نقل عفش بالدمام نقل عفش بالدمام
  نقل عفش بالاحساء نقل عفش بالاحساء
  نقل عفش داخل مكة نقل عفش داخل مكة

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...