fredag, september 25, 2015

Food Festival 2015


Jeg var på Food Festival på Tangkrogen på den sidste dag og jeg var der i 2 ½ timer. Det var slet ikke nok. Dette års arrangementet var større og bedre end da jeg var der i 2013. Mit smagsløg blev udfordret og min mave blev glad. Jeg spiste mad jeg er vild med, men også mad jeg ikke nødvendigvis selv vil købe og lave. Det var anderledes, innovativ og spændende. Man kan lave lækkert is fra Grønland af gletscherissen, drikke syrnet mælk med kakosmag, sorbet med stikkelsbær, æggemad fra Niels og Grethe, økologiske gulerødder og kartofler fra Samsø, gourmetburgere fra anerkendte restauranter, salt fra Island, fisk, blæksputter, rejer på grill og så meget mere.

Jeg kan ikke nævne alt hvad jeg så, smagte og duftede derfra. Mit kamera drillede, men det er de billeder jeg tog. Men jeg lover jer, at det er virkeligt fedt at være med. Det vil jeg med glæde gøre igen, og næste gang tager jeg hele familien med.

1 kommentar:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...