lørdag, april 11, 2015

Rosas historie

Jeg har skrevet meget om Teos høretab, og endnu mere om Teos diagnose, som er infantil autisme. Jeg har gjort mig den erfaring, at det er godt at få det ud hvordan man som forælder kæmper en kamp med en skyldfølelse, som er et stort, tomt hul i maven, der aldrig forsvinder. For mig har min blog været min platform, og via kommentarerne på Facebook har jeg opdaget og erfaret at der findes stor støtte, forståelse og masser af gode råd ude blandt kommentarerne. Også hos mennesker man ikke lige vidste besidder den samme portion erfaring, og kender den sorg og den stupide skyldfølelse man bærer rundt med som forælder til et barn med handicap og/eller psykisk lidelse. Selv om det er mærkeligt eller rettere bizart at sige det, så er jeg glad for at jeg ikke er den eneste. At andre kender den samme sorg, uanset hvilke form barnets kamp er.

Læs om Rosa - læs om en helt almindelig mor med det samme slags hul i maven.

ROSA2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...