torsdag, marts 05, 2015

Forårsspirer af håbDet spirer små gule erantissole ud af mit sind - det har været lidt forfrossent og dækket af is og tommetykke smattede blade fra året før. Jeg og manden er ellers blevet slået i hovedet mange gange, både med hensyn til Teo, arbejde og pengesituationen. Jeg har været tæt på at køre ned af stress. Der er sket at jeg kun har sovet 3-4 timer hver nat fordi jeg har tænkt og tænkt. Hvad skulle jeg gøre med både det ene og det andet. Jeg har ingen løsninger eller en facitliste til alle de ting vi kæmper med, men jeg er nødt til at lukke enhver smule positive og varme ting ind. Max' hjertelige knus og Teos smittende latter. En der fortæller at hun venter sig, min mand der ragede sit vildtvoksende vikingskæg af og et godt tilbud på vaskepulver. Små glæder samler jeg på. Jeg kan se og snakke med små børn på 1-2 år uden at føle hver gang at det er uretfærdigt at Teo ikke kan gøre det samme som dem. Jeg kan snakke med andre folk om deres arbejde uden at føle den grønne misundelige del af mig stikke frem. Vi har ikke så mange penge at rutte med, men føler os alligevel ikke fattig i sjælen. Gu' er det hårdt, men vi klarer det. På en eller anden måde.

Teo har fået en plads i specialbørnehaven. Vi besøgte stedet igår, og vi sagde ja tak med det samme. Stedet passer lige til Teo, stedet har mange års erfaring i at undervise og udvikle børn inden for autismespektret. Der er legekroge, gemmekroge, arbejdsstationer, En masse elektronik med store farve tver og tablets overalt. Der er åben legeområder både ude og inde, fagligt engagerede pædagoger der kender til autisme, farver, tumlesager og piktrogrammer overalt,  højt til loftet og ikke mindst varme. Og en fantastisk orden overalt. Det skal det være for børn inden for autismespektret. Der er normeret 18 børn delt ud på tre stuer med 5-6 i hver. Så er Dronningens baghave lige opad stedet og 10 minutter ned til stranden og Dyrehaven. Så er det tilbage at håbe, at Teo bliver lige så begejstret for at gå der. Jeg kan mærke helt ned i maven, at det vil komme en masse ryk i hans udvikling at være sådan et sted. Det er en dejlig glæde hos os.

1 kommentar:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...