fredag, december 12, 2014

Shanitah fra Uganda


Måske er der nogle af jer som kan huske at jeg tidligere har fortalt om mit sponsorbarn? Jeg har lige modtaget denne søde tegning og to fotos af Shanitah, de taget af en dansker, Vickie Madsen, der var dernede i Kampala, Uganda for ikke så lang tid siden. For sølle 30 dollars (183 kr i følge sidste valutakursomregningen) om måned får hun mad, tøj, omsorg, et sted at bo og undervisning på skolehjemmet. Døve bliver set som undermennesker i Uganda, som en byrde der skal gemmes væk. Skolen står Boanerges Deaf Initiative bag, det er en kristen non-profit organisation med frivillige der gør et kæmpe arbejde for døve børn mellem 3-23 år, der ellers er blevet udstødt af familien. De kan desværre ikke tage imod alle, men de gør hvad de kan for dem de har på skolen.

Foto: Vickie Madsen
 Shanitah må være fyldt 8 år nu, og har hun ikke søde øjne? Jeg var faktisk specifik og bad om at sponsorere en pige, da jeg har to sønner og jeg ved at piger generelt i lande som Afrika har det hårdere kulturelt og økonomisk.

Foto: Vickie Madsen
Vickies blog her! der er rigtig gode billeder hun har taget og der er en julekalender i gang, hvor hun fortæller små historier derfra.

Boanerges Deaf Initiative kan du besøge her! og på siden kan du personligt sponsorere et barn eller en lærer.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...