mandag, november 24, 2014

Dengang jeg blev ramt bagover af East Coast Rap

Dengang jeg startede med at bo på kollegiet helt tilbage i 1995 ved Nyborgskolen, var jeg en uskyldig 17 årig der mest hørte pop som Ace of Base, Britney Spears, Spice Girls og ligende. Jeg var meget pæn. Så fik jeg to herrer som naboer, den ene totalt uden interesse for musik (helt døv) og så er den anden herre, han fascinerede mig fra begyndelsen. Han gik med cap, skatede, havde hængerøv og hørte amerikansk rap for fuld udblæsning. Allerede første dag blev jeg præsenteret for en rigtig redneck rap sang der nærmest var på replay i ugevis. Jeg blev aldrig stor  fan af rap, men jeg vil da godt sige, at mit musikunivers blev udvidet lynhurtigt det første år. Nu skal I ikke snydes for sangen.


Den selvsamme herre vidste godt at jeg kunne høre hans musik gennem væggen, så han syntes at det var indimellem sjovt at irritere mig med musik jeg ikke selv ville vælge. Sommetider havde jeg ikke noget valg, og blev systematisk  udsat for bla. Cypress Hill, Eminem, Coolio, Østkyst Hustlers, Humleriddere, Den Gale Pose, Clemens og hvad ved jeg ellers. Så jeg vil da påstå at jeg giver mange musikgenrer en chance.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...