tirsdag, september 09, 2014

Virale mirakler - eller hvad?

Jeg indrømmer gerne at jeg er en sucker for sjove, dejlige og inspirerende videoer der er gået viralt i hundredetusindevis på nettet. Jeg er ikke tykhudet og småsnøfter mig gennem videoer med fantastiske redninger af hunde og katte, soldaterfædre der overrasker deres børn/koner, en nonne der jammer bedre end Alicia Keys, Simon Cowell der fælder en tåre, en dreng med Downs der møder sit store fodboldidol og så videre. Det er fantastisk inspirerende og giver os en fornemmelse af at verdenen ikke er så ond igen.

I den senere tid er denne video gået amok på Facebook og Twitter, og jeg synes da også at den er sød og at det er dejligt at den lille dreng reagerer så godt på det. Intet galt i det. Men I skal lige huske på, at sådan en solstrålehistorie ikke gælder for alle CI-opererede børn og voksne. I ser et klip der varer 60 sekunder. Det er alt. I ved måske ikke at det er meget arbejde efter lyden er kommet på og at ikke alle reagerer så godt på at få lyden at høre for første gang. Det er dejligt når det sker, men en CI er ikke en kur, blot begyndelse til en masse arbejde for barnet og for forældrene. Succesraten er individuel. Det kan ske mange ting der kan både forhindre og forbedre fremgangen.


Her er min video med min lille søn, og nej han smilede ikke da han fik lyd på. I dag, 9 måneder efter, kan han godt have dem på, men han er ikke den der vil have dem på som det første om morgen. Han er lige så lykkelig uden. Det har sgu kostet os hårdt arbejde og det venter os en hel del foruden.

1 kommentar:

  1. Ja det kan være super underholdning at surfe rundt eksempelvis på youtube. Det kan dog også være en tidsrøver :-) Men jeg er også så glad for det at jeg nu har bestemt mig for at få det på mit fjernsyn istedet. Så kan jeg nemlig bruge tiden på youtube istedet for at zappe rundt blandt tom underholdning :-)

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...