onsdag, august 13, 2014

Så skal der leges!


 Min kusine Malene forærede mig engang en sæk fuld af Duplo Lego som alle hendes 3 drenge har leget med til Max for omkring 4 år siden. Det er 10-12 års samling vi taler om her. Men Max har aldrig været den store LEGO fan. Så jeg har bare helt dem alle i en stor vaskebalje og så har den samlet støv. Men Teo er en helt anden dreng, han kan bruge timer på at bygge.


Under et rengøringsflip så jeg baljen igen, og nævnte den for Doug, han hentede den ind og indholdet blev spredt ud på spisebordet. Så var der hvin og stjerner i øjnene hos Teo. Her ligner han en der tænker, "hvor skal jeg starte!"

Jeg tror at han er godt underholdt rigtig mange timer fremover. Tak Malene, Kevin, Mickey og Danny, nu gør de endelig lykke!


1 kommentar:

  1. Nååeee hvor er han sød, måske en kommende lego-udvikler?

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...