onsdag, maj 07, 2014

Mit sponsorbarn

 Jeg har fornyligt fået et sponsorbarn. Det er pigen, Shanitah, hun er 7 år og hun bor på et hjem der tager sig af døve børn som ellers er overladt til sig selv. Hjemmet og skolen ligger i hovedstaden, Kawempe i Uganda. Det er via Vickie Mølgaard-Madsen jeg fik den ære at sponsorere hende. Jeg betaler et fornuftigt beløb om måned til den organisation der leder hjemmet og skolen. På den måde er jeg med til at sikre mig at hun får mad og tøj, får undervisning og omsorg. Det hun ikke kunne få hos sine forældre. Det at være døv i Uganda betragtes som en ulykke, og derfor overlades døve børn til sig selv eller i meget grelle tilfælde, bliver barnet mishandlet og myrdet.

Det er Shanitahs historie.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...