lørdag, april 26, 2014

Båndet mellem de to
Når lysten kommer over dem, så leger de godt sammen trods aldersforskellen. Teo er slet ikke i tvivl om at Max er familien, for vi hører fra vuggestuen at når Teo ser Max udenfor, mens han er indenfor, banker han på vinduet og vil gerne ud til Max. Det kann gøre mig rigtig glad. Teo er ikke så kommunikativ, men der er ingen tvivl i hans sind at vi er de vigtigste personer i hans liv. Teo har heller ikke så meget øjenkontakt med andre, når han er tryg og glad, viser han sin umiddelbare tillid ved at se en i øjnene kort tid ad gangen. Disse øjeblikke samler jeg på. Vi træner ham i at have øjenkontakt hver dag, sommetider ved at tvinge ham lidt og andre gange hvor vi leger, så er han tryg nok. Han er blevet neurologisk udredet på Skejby, og de siger at han er helt normal, og at han bare er lidt langsommere omkring nogle ting. Skejby mente at de har et bud på hvorfor, og det skyldes en bakterie som gravide kan blive ramt af, og videreføre til barnet i maven. Bakterien i sig selv er ikke farlig, men kan have visse bivirkninger, blandt andet døvhed, ushers syndrom etc. Jeg fortæller gerne om det en anden gang, når jeg har sat mig grundigt ind i det. Mit kendskab er stadig ret overfladisk. Jeg kan godt lide billede nr. 2 fra oven, der kikker de begge direkte på mig. Sårbare, men de ved at jeg aldrig vil gøre dem ondt. De er mine begge to, hvor er jeg heldig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...