fredag, februar 21, 2014

Status herhjemme


Skriver lige nu mens ældsten ser Ramasjang og dermed hjemme fra børnehaven og Teo sover i sin klapvogn, den stakkel har feber. Egentlig skulle jeg og Teo afsted til AVT og derefter lige forbi et sted og hente nogle puder jeg havde købt. Men som sagt, Teo har feber, så den del af planen med Teo må droppes. Jeg døjer med lidt ondt i halsen, men ellers er alt som det skal være herhjemme.

På mandag skal jeg tilsluttes, eller det vil sige at jeg får sat lyd på min CI magnet, og jeg har fået fortalt alle steder fra at man kun hører bip bip lyde, så man er udkokset i den første stykke tid. Det huer mig ikke, da jeg ikke har tid til det som småbørnsmor, men det må jeg så finde mig i. Jeg er ellers lige begyndt at få mine små sy/strikke/dimseprojekter gjort færdige. Det er en fed fornemmelse. Så må jeg lære fremover at kun lave 1-2 projekter ad gangen, ikke de 5-7 stykker jeg har gang i.

Så tror jeg bare, at vi alle i huset glæder os til foråret. Jeg prøver at give hjemmet lidt forårsfornemmelser ved at komme planter og blomster overalt, og når solen så endelig skinner, om det så bare er for 10 minutter, så ruller vi persienner til siden. Vi gør hvad som helst for lidt sol på kinden, vi er helt klart i D-vitamin underskud hele banden efter en meget solfattig januar og faktisk også ditto februar synes jeg. Vi fortjener et rigtigt solrigt forår og varm sommer. Synes I ikke?


1 kommentar:

  1. Jeg glæder mig også til forår, lækkert med en lotus-skål fuld af det ;-)

    - Anne

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...