torsdag, januar 16, 2014

Coffee Table Books

"A Beautiful Mess - Photo Idea Book" Elsie Larson & Emma Chpman, "The busy girl's guide to digital photography" Lorna Yabsley

Postmanden kom forbi i dag med nogle bøger til mig, bestilt over Amazon. Jeg glæder mig til at bladre i lækre bøger. Har du også Coffee Table Books der er must read? Jeg vil f.eks. gerne have Yan Arthus-Bertrands Coffee Table Book med hans luftfotografier over verdenens mange rige, flotte og majestætiske landskaber. Men den store bog koster vildt meget, og jeg venter stadig på et godt tilbud. 
 
 

9 kommentarer:

  1. Helle Christiansentirsdag, januar 28, 2014

    The busy girl's guide to digital photography" Lorna Yabsley ser så spændt ut, er det sådan vejledere om hvordan man tager et godt billede? Fortæl om den bog :)

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...