tirsdag, november 19, 2013

Så er den potte ude!

(Stilikon kan man ikke beskylde mig for - det er mit mor tøj!)

Det virker mor... Alt det slæben rundt med bror og mig hen til Skovbyskolens sur sokker lugtende gymnastiksal gennem barndommen efter aftensmaden. Det har jeg taget med. Traditionen er hyggelig, og Max er helt med på at vi skal finde dem der skal bestemme over os her i byen. Tranbjerggskolen er så det nye sted vi fremover skal sætte vigtige krydser. Sidste gang var der folketingsvalget, og han syntes at Dronningen skulle bestemme. Da var han 4 år. Jeg fortalte at borgmesteren i Århus hedder Jacob, fnes han lidt og sagde at Jacob i hvert fald ikke er borgmester, han er pædagogmedhjælper i Smilehullet!Aldrig for tidligt at lære børn om borgerpligten!

2 kommentarer:

 1. Man har lavet en analyse at hvis forældrene viser deres borgerpligt og stemmer, så arver-lærer børnene det også.
  Det må man sandelig sige.
  kan huske dengang Klaus flyttede hjemmefra hvor jeg bebrejdede ham ikke at gå oå og stemme til kommunevalg.
  Hvem skal jeg stemme på. spørger han.??
  Det må du selv om sagde jeg, bare du gør noget.
  Det er jo vigtigt.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...