søndag, november 24, 2013

Når mor mangler...

Det er atter en Danmarksindsamling i gang d. 1. februar 2014 og der sættes fokus på forældreløse børn."Når mor mangler, er konsekvenserne ekstra store, både for det lille spædbarns første møde med livet og for hele resten af barnets liv. I udviklingslandene – og særligt de ekstremt fattige lande i Sydasien og Afrika syd for Sahara – er det oftest moderen der sikrer, at børnene får mad, medicin og tager en uddannelse. Hendes omsorg og indsats er grundlaget for hele familiens basale levevilkår.
Derfor sætter Danmarks Indsamling 2014 fokus på når mor mangler."

Sakset fra Alt om Håndarbejde

Når mor mangler, er der rart at have en ven at betro sig til, og Alt for Håndarbejde sætter gang i indsamlingen med at man kan sy, strikke eller hækle en bamse, og til gengæld vil de bidrage med 25 kr. pr bamse. Det kalder jeg næstekærlighed!

Jeg kan hverken strikke eller hækle, men sy det kan jeg, og på overstående link er der en mønster med vejledning til at sy en bamse, ligeledes er der opskrift på at strikke og hækle en bamseven. Brug din kreativitet og fået slået dine stof- og garnrester ned i bunden med at glæde et barn i dets mørkeste stund.

Alle relevante oplysninger kan læses på linket.

Mere om Danmarksindsamlingen her!

5 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...