torsdag, november 07, 2013

Den store dag - CI's fødselsdag

 
Jeg kunne godt vise mange billeder, men jeg synes at nogle af dem er utrolig sårbart at se på. Det er min lille dreng. Så her er nogle få stykker. Her har han fået barberet siderne af. Glad og uvidende.


Mens de er ved at gøre operationsstuen klar. Teo var helt mystificeret af hvad pokker de nu lavede.


Indbundet og med smerter under opvågningen. Helt normalt.


Dagen efter, han legede mens hans ører dryppede blod ud, ganske normalt. Han var næsten sig selv. Senere samme aften begyndte han at græde og pive, og han blev varmere og varmere. Jeg og Doug brugte den halve nat på at trøste. Da vi ville give ham en flaske, kastede han al mælken op. Så vi blev enige om at ringe til ambulatoriet. Nu er det to døgn siden, han og Doug er på en isoleret stue, fordi Teo har omgangssyge. Han nåede op på 40 grader i feberen i går. Han nægter at spise og drikke. Han har kvalme. Han får pinex, saltvand og antibiotika. Han er lige så prikket som en nålepude. At få lagt en venedrop eller taget en blodprøve er meget voldsomt for et lille menneske, men som mor er det mindst lige så hårdt. Man holder sit barn nede, så de kan gøre det. Man ved at det er nødvendigt, men føler sig som det største røvhul i verdenen.
 
Han er nu feberfri, men jeg tror at vi skal blive der til på lørdag. Jeg tager ud til Skejby i morgen, så Doug kan komme hjem. For det er hårdt, og man sover ikke meget når ens barn græder og slet ikke på en vaskebar, glat sovesofa der giver ondt i knogleværket. Så det er ikke en hel nem uge. Når Teo udskrives, skal han have så meget ro som muligt.

2 kommentarer:

  1. Nåe det lille pus , hvor er det synd han skal gennem så meget Rigtig god bedring med ham.

    Mange varme knus og kys Dorthe

    SvarSlet
  2. Nååårh lille pus... Det er lige før du og jeg skal hygges sammen, er selv også blevet opereret i skulderen, så du ( Teo ) og jeg kan hygge os ;) Aii spøg til siden... God bedring lillemanden...

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...