onsdag, november 06, 2013

Boligdrømme part 2


Vi har den fine Vita Silvia lampe i vores stuedel, og vi er glade for den. Vita kan blandt andet købes gennem Coop. Vi faldt for den lampe for det er lidt designeragtig til priser vi kan være med herhjemme. Vi mangler også lige et over vores spisebord tæt ved køkkenet, for der er mørkt ude på landet i Tranbjerg (jo, det er Mette!)

 
Egentlig kunne jeg godt tænke mig en Vita Eos, der er let i udtrykket fordi lampen består af fjer. Men! Fjer er lig med støvsamler, og mig som muligvis har astma, not good! Kom også til at tænke på at fjerene vil se noget våde i det og klaske sammen hvis man stillede en kasserolle med rygende varm pasta på spisebordet. Så nej. Det duer ikke. 
 
 
Lampen skal lige hænges oppe fra loftet der er 7-8 meter oppe. Det bliver ikke mig der skal hænge det op. Formentlig Doug, eller min bror kunne nok overtales mod et måltid mad. Han er til at bestikke.
 

Det bliver så en Vita igen, men en Vita Conia. Er den ikke fin! Man kan egentlig også få den i farver, men Doug er lidt farveforskrækket når det handler om interiør til hjemmet. Måske fornuftigt nok, for vi skal have den lampe hængende længe. Jeg fandt den på Zalando af alle steder!

8 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...