lørdag, oktober 26, 2013

Top 10 IN & OUT om voksenlivet og parforholdet

1. Jeg bestemmer selv min sengetid (så siger vi ikke noget om, at jeg er sengeklar allerede kl. 21)
 
2. Jeg kan spise hvad pokker jeg vil (jojo, men det feder, is til aftensmaden er der kun Pippi Langstrømpe og børn under 10 år der synes er vildt sjovt. Jeg har en forbrænding som en på min alder, ikke som da jeg var 18 år)
 
3. Jeg kan have pels på benene, og manden vil stadig have nærkontakt (pelsen varmer ham vist...)
 
4.  At man reelt har dobbelt så mange penge nu hvor vi er to (og dobbelt så meget at betale synes jeg jo!)
 
5. Manden ser ikke rigtigt at man har heksehår i ansigtet, solrynker ved øjnene og hår som en polsk betonlebbe om morgen (han trænger vist til briller)
 
6. Se alt det teenagepisvampyrdramasladderurealistiskeperfektemennesker tv-serier man vil (ja, jeg er ikke 15 år længere, og ja, jeg burde stoppe efter Beverly Hills 90210 og Melrose Place, og kender du ikke de serier, så er du for ung til at læse med)
 
7. Bilde mig selv ind at strækmærker er kærlighedsmærker fra mine børn (de elsker mig vildt og voldsomt, for jeg ligner et 8 spors motorvej fra hofterne til maven)
 
8. At jeg ikke skal gå rundt med en konstant præsentationsangst folk i 20erne går rundt med (det sker for meget i 30erne til at jeg kan fremkalde angstsveden midt om natten, man sover ikke i 30erne, man har små børn)
 
9. At jeg stadig forstår hvad folk mener når der snakker om de nyeste gadgets (champagnefarvet iphone, helt ærligt folks, skal man virkelig stå udenfor i efterårsvejret klokken lidt i din sengetid? Det er en farve, hvad er der galt med en hvid? Jeg lægger mig under slumretæppet, strikketøjet og bestiller det slags over nettet, ha!)
 
10. Jeg er glad for at jeg ikke er 18 år mere, og slet ikke i dag (men hader at jeg kommer til at tænke på, at jeg er gammel nok til at kunne være mor til en på 18 år i dag, gammel, bitter kælling på blog der er so last year)

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...