torsdag, oktober 31, 2013

Se min kjole den er rød...


Om 4 døgn skal den lille under kniven, og ja, indrømmet at vi er en smule nervøse. Min lille dreng skal skæres i og have boret huller i kraniet. Det lyder voldsomt, men vi ved godt at der er en mening med galskabet. For at flytte fokus væk fra operationen, tænker jeg på at når Teo bliver barberet på begge sider, så ryger det røde hår. Jeg tror at han er lige så blond som resten af familien, for han har nemlig et område på baghovedet, på størrelse med en lille mandarin, hvor han er blond som Max. Når han engang (snart ifølge Doug) skal klippes (plysseret ifølge Doug) så er han ikke længere rødhåret. Jeg tror at det ryger i svinget, præcis som dengang jeg som lille pige havde nakkekrøller, og da de blev ofret for køkkensaksen, fik jeg aldrig krøller igen.
 
Rødt klæder ham nu ganske godt, men Teo er stadig Teo minus rødt hår plus en par magneter i hovedet. Måske...

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...