onsdag, oktober 09, 2013

Ny dato

 

 
Teo har fået en ny operationsdato, og det er i november. Så forhåbentlig kan han holde sig sygdomsfri og have tørre ører frem til den dag. Så vi glæder os til at få det overstået. Men først skal oktober nydes. Sygdommene er småt på retur i det lille hjem. Det er den måned Max bedst af alt kan lide, han har nemlig fødselsdag sidst på måneden, og denne gang bliver det i Halloweens tegn. Jeg gik lidt amok i Tiger og købte edderkopper, græskar, spøgelser, pynt og dimser til hans fødselsdag. Jeg synes at vi skal fejre ham for alvor, det har stået i Teos tegn i lang tid. Nu må det godt handle om den søde, rare og evig tålmodige storebror. Han får dog en tur i Tivoli i efterårsferien, for Kristian fra Ramasjang Mysteriet optræder hele den uge, og Max er total vild med det program. Sidste år var det Lille Nørd, og i år er det Ramasjang Mysteriet. Han er begyndt at se lidt med på DR Ultra, som er for de lidt større børn, men Ramasjang er stadig favoritten.
 
Og hvad med Teo? Han elsker at se reklamer på tvet, og små korte tegnefilm. Han flækker faktisk af grin af bestemte videoer i "America's Funniest Home Video" når dyrene er med. Det slags med hunden der jager ens egen hale og en sovende killing der dratter ned af sofaen.

1 kommentar:

  1. sikke et dejligt indlæg ;) Vi håber for jer at det bliver gennemført næste gang. Og ja det er helt utroligt hvor tålmodige de store søskende er i den periode, men de får brug for den opmærksomhed bagefter, også er det jo perfekt med en ordentlig fødselsdag.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...