onsdag, oktober 16, 2013

Ella

Billedet er sat i med morens samtykke

En af mine meget gode veninder har oplevet den store lykke at blive mor. Til lille Ella. Helt lille er hun ikke, en basse med gode kinder og deller, helt som en baby skal være. Hun er så kær, og forældrene forguder hende. Selvfølgelig laver hun alle de numre babyer skal, skriger, skider og bøvser til den store guldmedalje. De slås med sovevaner, men alt det hører med til. Som jeg næsten er ovre med Teo.
 
Jeg får ikke flere børn end de to dejlige drenge jeg har, så Ella ser jeg som en reservedatter. Ella vil gå gennem livet i Tranbjerg, hvor der vil være mindst to "brødre" der vil være der til at beskytte hende, drille hende og snakke med hende. Udover den store, dejlige nordjyske familie hun allerede har.
 
Velkommen Ella!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...