søndag, september 01, 2013

Vær velkommen efterår!

 
 Så er sommeren forbi ifølge kalenderen, og i dag kan vi byde den første efterårsdag velkommen. Det gør jeg med masser af the, for efterårssnue med host, kriller i halsen og snot i næsen er desværre kommet. Men det skal ikke forhindre mig i at prøve på at have en god dag, nyde søndagen.


Max er ovenud begejstret for at sommeren er forbi, og at efteråret er begyndt, for så er nedtællingen startet til hans 6 års fødselsdag. Han drømmer om gaver og især mad i lange baner.

 
På onsdag skal jeg til lægesamtalen ude på Audiologisk Afdeling, hvor jeg får vide resultatet af Teos scanninger i sidste, og måske en slags dato, i hvert fald en tidshorisont for hvornår operationen ville være.
 
 
Jeg beklager at jeg ikke har opdateret særligt meget her på bloggen, men det lover jeg at råde bod på. Trods for at jeg har en instagram profil, og bruger den daglig, kan jeg ikke bruge den platform til fordybelsen som her. Jeg tror, at der kommer flere indlæg hen ad vejen, hvor der vil ske et eller andet med mig, med familien. På godt og ondt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...