torsdag, september 12, 2013

Og så snupper mor her også sådan en!

 
 
Jer der læser jævnligt med her på bloggen, ved at der er sket meget for os i familien, flytningen, institutionsskiftet for Max, da vi opdagede at Teo har et høretab, den snarlige CI operation og så bedst som man tror at nu kan der ikke ske mere. Så sker det. Eller rettere sagt det er ikke kommet bag på mig, men ganske langsomt snigende, og Teos høretab har fået skubbet det frem i lyset igen. Mor her lægger sig under kniven og få et CI. Jeg har allerede været til forundersøgelsen, og mangler egentlig bare en CT scanning, så vil de finde en dato til mig snarest muligt. I år faktisk. Jeg tror at jeg fik rykket mig frem på ventelisten fordi jeg ikke har en i forvejen, og at jeg skrev i en mail, at jeg gør det for min egen skyld selvfølgelig, men også for Teos. Jeg vil forstå det han gennemgår. Indtil videre skal jeg dog kun have en.
 
Jeg har svært ved at forestille mig, at jeg kommer til at høre bedre end jeg kan nu, ikke fordi jeg hører godt overhovedet, men jeg er vant til det, og synes da at jeg har klaret mig fint indtil videre. Men jeg hører altså rigtigt dårligt, specielt efter de to drenges ankomst. Jeg ved ikke præcis hvad der er sket, men graviditeterne gør åbenbart noget ved min hørelse. Den flydende kommunikation jeg har med Max, hvor jeg bare forstår alt hvad han siger, den kommunikationssymbiose er brudt. Jeg siger alt for ofte hvad? Hvad? Til ham. Han kan godt tegnsprog, det er ikke problemet der, problemet er, at den kommunikationsform jeg og han hidtil har brugt ikke længere fungerer optimalt, og det er svært for ham at omstille sig til at kommunikere med mig på samme måde som han gør med sin far. Skylden er min egen, ikke hans. Jeg kunne have været mere vedholdende og slå stemmen fra. Skaden er sket, måske vil CI hjælpe lidt på det.
 
Musikken er også noget grundlæggende inde i mig, både min bror og jeg har hørt meget musik, og musikken lægger soundtrack til alle mit livs højdepunkter. Efter jeg kom sammen med Doug, er den ligesom gledet i baggrunden. Musikken blev ikke vigtig mere. Jeg havde en god og ordentlig CD samling på 4-500 CD'er. Dem forærede jeg væk. Det gjorde lidt ondt, men blev hurtigt glemt. Men nu savner jeg musikken, den glæde den giver mig. Tænder jeg for musikken nu, lyder den anderledes, for mig er det bare støj. Stemmer som jeg før kunne forstå, de er ukendte nu. Jeg vil gerne genfinde den glæde jeg havde engang. Jeg ville gerne kunne synge med uden at komme alt for meget ud af takten.
 
Jeg har nævnt det for nogle der selv har CI, at jeg skal have sådan en, og de siger alle at jeg vil komme til at høre meget bedre end før og opdage en helt masse nye lyde. Jeg har stadig svært ved at forstå det. Så lad det komme an på en prøve.
 
Tak fordi du læste med så langt.

6 kommentarer:

 1. Bliver spændende for dig!! Efter 3 år med een CI må jeg sige at jeg føler jeg hører som før, eller at det ligesom er blevet normalt for mig - men når jeg virkelig tænker over det, så hører jeg meget bedre, jeg kan ligesom høre flere nuancer i sproget når jeg snakker med hørende og mine hørende omgivelser siger at jeg hører meget bedre end før, fx også høre og forstå uden mundaflæsning, selvom jeg føler det er noget jeg altid har kunnet :-) Du har også nogen meget tæt på dig med erfaring (dine forældre). Jeg krydser fingre for du får en god udbytte af det - det samme gælder Teo. Pøj pøj med det - knus Helle (Rasmussen)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er i hvert fald spændt. Og ja, jeg har jo mine nærmeste til at spørge hvis det er. Tak for det. Knus

   Slet
 2. Pøj pøj, håber det bedste <3

  SvarSlet
 3. Wow. må tage hatten af for dig. Kan godt huske hvor meget musikken fyldte i dit liv og synes det er ærgeligt at du gav din CD samling væk. Men jeg vil tro at du vil få en nyt fra din mand eller venner/familien. bare husk at udfylde en seddel hvad slags musik du vil have. hehe.
  Ja. Teo vil have en kæmpe fordel at have en mor som gennemgår det samme ting som ham. Det får han bestemt brug for.
  Håber at du får en dato hurtigst som muligt. held og lykke.

  John

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak John... Heldigvis kan man downloade det meste af musikken gratis. Så fylder de intet i sammenligning med cderne. Men det gjorde nu lidt ondt alligevel.

   Slet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...