mandag, september 16, 2013

Himmelrigsmundfulde fra Sønderjylland


Vi elsker pandekager herhjemme og spiser det jævnligt, og vi elsker lige så højt at komme alt muligt på pandekagerne. Men frugtsirup er normalt ikke noget vi gør os i. Vi fik chancen for at smage den, og det har vi bestemt ikke fortrudt.

 
Min favorit er med solbærsmagen, den er dejlig blød og rund. Siruppen kan bruges på mange forskellige måder, blandt andet i madlavningen eller hvis man vil have en milkshake. Det tror jeg, jeg vil gøre næste gang.
 
Der fås også med andre smag, blandt andet ribs, men favoritten er solbær. Uhm! Siruppen er blevet lavet på Vibegaard. Vi fik nogle flasker på Food Festival efter en lille snak med en meget engageret ejer, Anders Sørensen, og han kender sine bærer må man sige. Høj kvalitet på smagsfronten. Deres saftevand er også rigtig god. Man kan se her på forhandlerlisten hvor de kan købes i en butik nær dig. Ellers kan man bestille over webshoppen. Man kan også bruge sirup på andre måder, f.eks. har Anette et par gode råd og en link til en lækker drink.
 
 
 
 
Sponsoreret indlæg:
For en god ordens skyld - varen er ikke købt, men
fået foræret til brug af en anmeldelse til bloggen.
Meningen er helt min egen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...