søndag, september 29, 2013

Brevet til jer

Kære alle hvem der nu end læser dette.

Jeg beklager meget at jeg har været fraværende, mindre kontaktsøgende, mindre mig end jeg plejer.

Jeg har ikke været den datter, svigerdatter, kone, søster, veninde, kusine, bestyrelsesmedlem, blogger etc. som jeg gerne vil være. Lige nu er det bare tre bogstaver der fylder mest, specielt over for Teo, jeg er mor. Al den sygdom vi slæber os igennem herhjemme, og så er der en lille risiko for at operationen på onsdag bliver aflyst pga. mellemørebetændelsen. Det kan slå selv de mest tålmodige af pinden.
 
Gode veninder får yndige børn, gode veninder der har brug for en skulder at græde ud ved eller en at skælde ud på, svigerfamilien/mine forældre der gerne vil have at jeg er 110% til stede, manden min der trænger til god omsorg og fuld opmærksomhed, nogle har haft fødselsdage jeg ellers plejer at huske og så videre. Det er ikke med vilje. Men det er min måde at koble af på, ellers går jeg ned med stress. Min krop har givet mig besked, at hoste i over 4 uger duer ikke for nogen, og det bliver ved jo mere jeg forsøger at gøre alle tilpas, også selv om de ikke forventer det eller har bedt om det.
 
Jeg vil gerne være der for jer, men lige nu er det min lille familie der drejer sig om.
 
Jeg elsker jer, og I er ikke glemt, bare låst inde i en lille æske bagerst inde i mit sind. Jeg skal nok huske at lukke op når jeg skimter land igen.

2 kommentarer:

  1. Søde Elisa du skal ikke have dårlig samvittighed, jeg er sikker på alle forstå,r at du ikke kan være alle steder. Lige nu er det vigtigste din lille familie. Håber virkelig Teo er klar til operationen på onsdag. Og I kommer lidt til hægterne igen. Sender lige lidt gode tanker til dig. Knus Dorthe

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...