mandag, august 19, 2013

Efterkommere af Nielsen'er...


Fra fredag til lørdag var jeg til en fætter/kusine træf  i Tåsinge. Med overnatningen i en spejderhytte ikke langt væk fra Svendborg, hvor mine svigerforældre bor. Det var rigtigt hyggeligt, trods jeg ikke havde tolk med. Jeg forstod omtrent 5% af det hele, selv om de var søde nok til at gentage. Men jeg var allerede svimmel og træt i hovedet efter en par timer om fredagen. De kan snakke fanden begge ører af, kan de! Men jeg holdt da ud til over midnat, der var masser af snak, mere snak og rigtig meget snak, og så lidt alkohol ind bords.

Jeg holder meget af dem, efterkommere af en stor søskendeflok, så vi fylder godt. Selv om ikke alle var til stede. Der var snak om at gøre det til et årligt tilbagevendende tradition g overlades på skift til søskendeflokkene i familien. Det er en mægtig god idé, og jeg glæder mig allerede til næste år.

Jeg tror at jeg til næste gang vil høre meget mere end lige de 5%. Tænk på al den information jeg lige gik glip af.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...