mandag, juli 29, 2013

Blue Monday for Teo


Så er hverdagen begyndt igen for børnene, og i dag var den første dag efter sommerferien. Med Max gik det fint, for han forsvandt fra min radar i samme sekund vi gik ind. Det kunne ikke gå stærkt nok. Men med Teo var det noget andet. Teo græder ikke, når man afleverer ham, men han klamrer lidt til en og kikker på en med sine store øjne. Av mit hjerte... Så gensynsglæden var stor her i eftermiddagen.


Teo er ikke bange for noget som helst, kravler derudad på både fugtigt græs, solsveden sten og groft sand, klapper i vandpytter og smager på alting hvis jeg ikke lige har et øje på hver finger.


Han er bare skøn! Det synes vi alle sammen herhjemme. Hvor kan jeg se meget af mig i ham.

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...