fredag, juni 07, 2013

Status Quo


Jeg er sikker på at I har tænkt på hvordan det egentlig gik Teo i forgårs. Ja, altså... Vi kom til undersøgelsen, og han skulle så sove. Han fik en lille tablet med naturlig søvninduktion, Melatonien, knust i vand i et lille glas. Mest fordi han allerede havde sovet den morgen (den lille bandit vågnede kl. 4.30 og var fresh!), men at holde ham vågen til kl. 9.00 er ikke muligt. Ned kom det og efter en lille gåtur udenfor faldt han også i søvn, så ville man gå i gang med at sætte elektroder på, det vågnede han af, putte ham igen, samme procedure om og om igen blandet med en masse gråd og tænders gnidsel. For røre ham skal man sgu ikke. Det foresatte i hele 3 timer. Så var både vi og ham trætte af at kæmpe. Egentlig skulle der være en lægesamtale efter det, men pga. grundlovsdagen, gik lægerne tidligt hjem. It sucks!
 
Nå men næste gang han skal have en hjermestammeaudiometri, så skal han bedøves. For ellers bliver det med garanti ikke lavet.
 
Teo er ikke den der helst vil sove sammen med nogen, og man skal slet ikke pille ham i hovedet i mens. Han sover bedst for sig selv, hvor derimod Max heller end gerne vil ligge i ske med os til han bliver voksen. Akke ja, to meget forskellige og dejlige drenge.
 
Men I må have en rigtig dejlig weekend og nyd vejret!

1 kommentar:

 1. Han er bare sej.
  Huskede engang jeg gik og støvsuede ved siden af Klaus.
  Han reagerede slet ikke.
  Var bekrymret over han kunne høre....men jeg husker også at vi ikke kunne snyde dig, for du reagere hvis man kom ind i værelse.
  Så alt er vendt på hoved der.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...