fredag, juni 21, 2013

Det trak tænder ud...


Det var svært at slippe ham i morges i vuggestuen. Hans små hænder prøvede at gribe fat i mig, da jeg sagde farvel. Pædagogen havde ham i favnen, så det blev en kort proces. Jeg ved godt at han er i trygge rammer. Da jeg cyklede hjem løb der en par tårer ned og jeg lod vinden tørre dem ud. Mit hoved var fuld med tunge tanker og forvirrende billeder. Måske skulle jeg have beholdt ham hjemme efter den lange dag i går?
 
Jeg og Doug var med Teo henne på Audiologisk Afdeling i Århus, for at lade ham få en hjernestammeaudiometri, en avanceret form for høreundersøgelsen. Denne gang lykkedes det os at få ham til at sove dybt nok til at man kunne teste ham. Vi spurgte ham der foretog testen, om der var nogle reaktioner på de lydimpulser Teo fik, svaret var kort og godt nej. Så var klokken slået, han er døv. Der begyndte den lange dag først for alvor, vi havde en samtale med en af overlægerne, og vi fik en overvældende strøm af informationer, ord som er fremmede, MR scanning, CT scanning, genudredning, høreapparatbehandling, Cochlear Implant,lydstimulering og så lukkede jeg mere eller mindre af. Det var for meget at kapere på én gang. 
 
Vi blev sendt til den ene person, for at lave aftryk, og videre til den næste, for at snakke om høreapparater, og så tilbage igen til overlægen, hvor vi mere eller mindre fik aftalt at starte høreapparatsbehandling i næste uge, ellers skulle vi vente hele sommerferien. Jeg glæder mig til lidt mere ro, så vi kan vænne os til at Teo skal opereres. Mit lille barn.
 
Vi har en kæmpe stak brochurer at kæmpe os igennem - tror ikke at læstestoffet lige slutter der. Gamet er først begyndt. Vi ved godt at vi ikke er den første familie der prøver det, men lige nu føler vi os rimeligt meget alene. Vi må prøve at skubbe det til siden i weekenden. Der sker store ting og sager. Teo fylder år!

5 kommentarer:

 1. Det gør mig ondt. Men er sikker på at I klarer det. har en tro på at man ikke får større opgaver end man kan klare. Min søn er autist og min datter lider af depression‎. Som jeg også selv har, så jeg ved hvor hårdt det er at være forældre til tider.
  Men ønsker jer alt godt i fremtiden, og håber I får en rigtig god fødselsdag for den lille mand.

  SvarSlet
 2. Kan godt forstå at der er mange tanker at tackle - især fordi det er så meget informationer på en gang.
  Som forældre ønsker man det allerbedste for sit barn - og her tror jeg helt bestemt, at I er de rette til at beslutte hvad der skal ske med Teo. Teo er meget heldige at have forældre der ved hvad han går igennem og en dejlig storebror i Max.
  Selv om den første tid skal tackles, er I forsat en familie og Teo er forsat det dejlige barn, som I kender i et år nu.

  Håber at I undervejs finder jer frem til rette i omgivelserne, selv om det til tider bliver hårdt.
  Med tanker fra det københavnske, Christina

  SvarSlet
 3. KÆMPE KRAM - (det kunne have været meget værre). :-)

  SvarSlet
 4. kan ikke forstille mig hvor svært det er. så jeg håber at i kan finde ud af det. held og lykke.

  John.

  SvarSlet
 5. Det er da også en besked der skal sluges... også selvom i måske var lidt forberedte på det var den besked i kunne få, så ønsker man alligevel altid bare det bedste og nemmeste for ens barn.

  Tanker til Jer!Jeg håber i får lidt styr på jeres hen over weekenden.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...