torsdag, maj 09, 2013

En del af mig

Det er sjældent at jeg bringer noget direkte om døve eller noget fra døvesamfundet her på bloggen. Jeg er ret anonym ang. døvheden, selv om det er en del af hvad jeg er. Ikke fordi jeg ikke vil vise at jeg er døv, men vil bare adskille det lidt i min hverdag. Men jeg vil gerne dele denne tv-serie med jer. Tag imod denne serie med et åbent sind og stil jer det spørgsmål, hvor meget kan et menneske kæmpe for at blive set som det man er, og får det sprog man har ret til, og ikke skal bare tilpasset majoriteten uden at man knækker sammen og giver op? Jeg forstår og genkender meget af disse unges følelser. Jeg har selv været der.

 

En del av mig - del 1


Svensk tekst, tale og tegnsprog, men nemt at forstå.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...