tirsdag, april 09, 2013

Støt døve børn i Kampala - Uganda

Jeg støtter en del ting, mest via donationer, og det er til forskellige organisationer. Men børnenes ve og vel er altid højt på min liste. Jeg er særdeles begejstret for små initiativer der gør forskel her og nu for børnene. Så derfor vil jeg gerne have at I hjælper mig med at yde et bidrag til "Støt 40 døve børn i Kampala"

Foto: Vickie Madsen
 
 
Det er Vickie Madsen og Rasmus Holmgård der står bag indsamlingen, og målet er at nå 10.000 kr. og der mangler lige den sidste heat før målstregen. Hjælp dem til at hjælpe børnene. Vickie Madsen har i øvrigt en skøn fotoblog, hvor hun tager billeder af sit ophold dernede. Siden er lige her.
 
Boanerges Deaf Initiative er en religiøs organisation, og det lægger de ikke skjul på, men det synes jeg man skal se bort fra, og fokusere på, at organisationen hjælper døveskolen i Kawempe, en bydel i Kampala, der er et slumområde. Børnene mangler pengene til basale ting som sko, mad, tøj osv. Så jeg håber at I vil bedrage med noget, bare lidt. Mange bække små...
 
Desuden er der også en gummistøvleindsamling i gang på Facebook. Der er lige nu regntid i Kampala, og børnene har brug for gummistøvlerne. Hvis I har brugte gummistøvler fra str. 24 til 40, vil det være dejligt at I vil aflevere det til os. Blandt andet til mig, så sørger jeg for at gummistøvlerne kommer det rette sted hen.  kan aflevere dem til mig, senest 1. maj. Min kontaktoplysning findes i sidebaren.

Foto: Vickie Madsen
Støt op omring de gode initiativer -  I får lige linksene igen.
 
 
 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...