onsdag, april 24, 2013

Are you hungry? (Sponsoreret indlæg - min personlig mening)Jeg fik lov at være tester på den nye side www.hungry.dk og det har været en noget speciel oplevelse, men mest til den positive side. Først vil jeg sige at hjemmesiden er nem at navigere rundt i. Man skriver bare sit postnummer på søgefeltet, så finder siden de pizzeriaer og fastfood steder den har et samarbejde med. Men ulempen ved den lige nu er, at den ikke samarbejder med alle i nærheden af dit postnummer, hvis du bare bor mere end 5 km fra en større by. Der er så vidt jeg ved 6 pizzeriaer i nærheden af os, men jeg fik en liste og den nærmeste lå 1,4 km fra, og den næste på listen hele 7 km fra. Så siden er ikke helt opdateret som den store konkurrent på markedet. Men mon ikke det kommer?
 
Der er et klippekortsystem hvor man kan få stempler, og den 10. bestilling er en bonusbestilling. Men det gælder kun hvis man bestiller fra samme restaurant. Man må selvfølgelig godt købe mad fra andre restauranter, men så er det også flere klippekorte at bruge. Hvis du spiser fastfood flittigt, så opnår du helt sikkert hurtig den bonusbestilling. Det vil nok tage tid for os, vi bestiller mad ca. 3-4 gange om året.
 
Designet er fedt og overskueligt, siden kan endda følges på twitter og Google+
 
Men det tog tid at få de mad jeg bestilte, for det første så fandt min adresse ikke i deres søgesystemet. Jeg er flyttet ud til et nybyggerområde og adressen er stadig lidt ny, men jeg kunne slet ikke komme videre i bestillingssystemet. Men så ringede jeg til deres kontakttelefon, og ved deres hjælp fik vi fat i pizzeriaet og lavede en speciel aftale med dem, hvor jeg skulle skrive en anden adresse end min egen, så ville pizzeriaet levere det til den rigtige adresse. Jeg spurgte så den flinke dame i telefonen, om de nu vil implementere min adresse i, så andre på den samme vej også kan bestille. Det ville deres tekniker kikke på den næste dag. Så det er fortsat en gåde om man kan bestille mad fra Østergårdsparken. Det må forblive uopklaret indtil næste gang vi får lyst til at bestille mad.
 
Jeg gik i gang med at bestille mad kl. 17.15 en torsdag eftermiddag, og vi fik den kl. 19.25 om aftenen. Max var heldigvis tålmodig, men MEGET sulten. Den langsomme levering er siden dog ikke ansvarlig for, det var pizzeriaet der skrev i mailen at det ville tage 90 minutter! at levere maden pga. travlheden. Maden kom dog efter 65 minutter. Snakkede med en anden blogger, der også bestilte via siden, og der var lang ventetid for hende. Så man skal være tidlig ude, hvis man gerne vil have maden til et fornuftigt tidspunkt.
 
Så kom maden endelig, 2 timer og 10 minutter fra start til slut. Jeg kunne lave pizzaer til familien på den halve tid.

Jeg tror at siden bliver mindst lige så stor om konkurrenten, hvis de overvinder begyndervanskelighederne. En hjemmeside jeg gerne vil bruge igen, og den får fine anbefalinger fra mig.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...