tirsdag, april 16, 2013

3. Give Away

 
Her er et lille stykke af Max' værelse, den del der ret faktisk er indrettet. Som I nok kan se, så er Tegnstuens håndalfabetplakat kommet op. Max er sådan lidt af en dovenkrop der lige klarer at kunne stave sit og vores navn med håndalfabet, så det er godt at det er oppe, så han kan mindes om at øve bogstaverne og håndalfabet. Det er noget helt andet end de sædvanlige plakater man kan få med håndalfabet, og Max kan genkende nogle af børnene fra familiehøjskolen. Det synes jeg at I ikke skal snydes for!
 
I samarbejde med Tegnstuen udlodder jeg 2 stk. plakater i en ugekonkurrence til alle interesserede, husk blot at kommentere nedenunder, og skriv din mail hvis du ikke har en Google konto. Så finder random generator number de to vindere. Ja, hele 2 kan få chancen for at vinde et stk. plakat hver.
 
Senest tirsdag d. 23. april kl. 19.59. Så finder jeg de to vindere.
 
Se i øvrigt Tegnstuens anden side, Streetsigners, hvor man kan lære forskellige tegn, f.eks. bynavne, tal, alfabetet osv. Blandt andet kan I finde Doug derinde. Prøv lykken og lær at kaste med håndtegn.

17 kommentarer:

 1. Ja tak :-)
  Vh Malene (kusinen)
  bwfandk@yahoo.dk

  SvarSlet
 2. Det vil jeg gerne vinde til mine børn :)

  SvarSlet
 3. Den skal nevøen da have, så springer lige med :)

  SvarSlet
 4. jeg har lagt din give away her
  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  du er velkommen til at deltage i mine give away

  kik-forbi-min-giveaway

  SvarSlet
 5. Juhuuuu for to vindere :) 030786(a)gmail.com

  SvarSlet
 6. Den vil jeg meget gerne vinde :-)

  SvarSlet
 7. Ja tak den vil jeg gerne vinde.

  SvarSlet
 8. Skal helt sikkert være med til konkurrencen. Plakaten vil se godt ud i min lejlighed ;)

  SvarSlet
 9. Jeg vil gerne deltage i konkurrencen :-)

  SvarSlet
 10. jeg vil meget gerne deltage

  SvarSlet
 11. Jeg vil meget gerne vinde :-)
  annalynge@live.dk

  SvarSlet
 12. Den vil jeg gerne vinde! Helle - helleras80@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Hvor fantastisk fin en plakat. Tak for invitationen til at deltage i giveawayen. Hilsen Marlene, 1i11e.1u11e@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Jeg vil også gerne deltage :-) frejfian@gmail.com

  SvarSlet
 15. Den vil jeg gerne vinde til arbejdespladsen.

  Heidipedersen85@hotmail.com

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...