onsdag, marts 20, 2013

Livstegn fra den snedruknet familie

 
Der sker ikke det store herhjemme i den lille familie. Vi er stadig i gang med at finde ud af hvor al vor ting skal være, og vi har meget. Men lidt hygge er der da inden imellem. Teo kan mægtig godt lide Tal med tegn DVD'en, eller rettere det er musikken der trækker ham, ellers har han en koncentrationsevne som en guldfisk. Rimeligt normalt i den alder. Lidt godt nyt er der da, vi har fået en vuggestueplads til Teo i samme daginstitution som Max, men til gengæld er det først til juni, samme måned han fylder 1 år. Regner ikke med at jeg bliver sendt ud på kursus eller lignede selv om min barsel dagpenge slutter i maj. Så mon ikke det går nok med at have Teo hjemme de første par uger jeg er tilbage til virkeligheden som arbejdsløs dagpengemodtager. (Lettere deprimeret suk blev udstødt da jeg skrev den forrige sætning!)
 
Nå, men min 1. Give Away kører stadig, kom og vær med! Her er linket, del den gerne videre. 

 
Hvis man er på Facebook, ved man at vejret er et "hot" emne, så jeg behøver ikke at gentage det her. Trods alt det grimme jeg kan sige om sne i marts, vil jeg godt mindes med glæde at da vi fire gik hjem fra et arrangement i Max' børnehave om aftenen, trods det sneede lige ind fra højre, så man blev helt lam i ansigtet og det var koldt som en brøndgravers røv, så glimtede frosten og sneen så smukt at vi snakkede om det. Dyrebare stunder, nyd det, husk det og gem det i hjertet.

1 kommentar:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...