onsdag, februar 06, 2013

På min vej til Snaregade

I weekenden var jeg i København til et bestyrelsesmøde med overnatningen på Cabinn. Jeg hostede mig gennem hele mødet både fredag og lørdag, og var mere end færdig da jeg kom hjem til Århus sent om aftenen. Stakkels Helle og Ole der måtte lægge ørerne til. De andre var lykkeligvis døve. Lidt billeder snappet med min mobil.
 

En af løverne foran Glypoteket. Hugget ud af Antoine-Louis Barye (1847)


Nationalmuseet gemmer sig bag stengitteret, der har fået lidt street art indover.


Derinde sidder landets politikere og sørger for at have deres på det tørre.


Meget pænt graffiti langs hegnet om Glypoteket, helt klart bestillingsarbejde.


Foråret må gerne komme snarest, træerne skal trimmes, for statuerne kan intet se.

 
En kopi af Rodins "Grubleren"

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...