søndag, januar 27, 2013

Fryser du?


Det er seriøst koldt udenfor, som i at mine brystvorter er små isterninger, hvis en kold vind passerede gennem min frakke. Det er sibriske tilstande her i Århus. Man skal kun ud, hvis der intet er i køleskabet. Jeg har ikke vovet at lade Teo sove udenfor, trods jeg klæder ham rigtigt til vejret. Jeg gjorde det én gang og han fik faktisk små frostspringninger på hans kinder. Så de var hele tiden røde. Og tørre. Han var godt pakket ind, men ansigtet skal jo være fri for at kunne trække vejret. Der bed kulden ham så. Det sker ikke igen. Han må nøjes med altanen når han skal sove "udendørs". Det er med mere kontrollerede temperatur. Max har døjet med hoste af dimensioner, og det er ikke sjovt når man er 5 år, og heller vil lege og løbe, men ikke kan uden at knække sammen som en olding med KOL. Og forkølelsen var af Nigaraske tilstande. Det var lige før han havde en pakke lommeletter permanent parkeret i næsen.
 
Det er kun 20 dage til vi flytter! Herrejemini. Vi er seriøst ved at panikke lidt. Jeg håber ikke vejret fortsætter sådan, det er ingen der gider flytte midt i en isvinter. Vi gider ikke benytte hundeslæden og Sirius patruljen som assistance. Forleden dag (fredag) var vi ude at se Max' nye børnehave. Dejligt sted, Max skal nok få det godt. Men vi var selvfølgelig også lige forbi rækkehuset. Midtsanden ikke om døren var ulåst. Vi følte os som indbrudstyve, selv om vi skal bo der. Vi er blevet enige om, at arealet må være skrumpet lidt mere end sidst vi så det. Så vi smider/sælger flere ting ud. Altså vi har plastikhylderreol something vi skal af med. Vil du købe dem billigt? En halvtredser pr. reol? Samt den børnestol fra 70erne vi fandt i storskralden? Den kan I få gratis. Men det er altså selvhenter.
 
Ellers går alt der ikke er givet væk og solgt til grådige gribbe der kredser om vores skraldeindhegningen. Jeg kalder dem gribbe, fordi de ikke er rigtig skraldere, de finder dem bare og sælger dem med fortjeneste. De kommer endda med deres trailers, så en par af dem lurer ind i indhegningen, og finder de noget spændende, klatrer de sgu over. Der skal lige nævnes at der er pigtrådligende gitter foroven. Men rive maver og hænder til blods gør de gerne for et Ikea bord. Det fornærmer mit genbrugsgen, at man tjener profit på andres aflagte.
 
Minder mig om at jeg i onsdags var ude med Max og min mor, og der var der et genbrugsbutik ved rutebilsstationen, hvor der stod lukkesalg. Så jeg kikkede ind, der var fine ting, men der var rene ågerpriser. Et lille yndigt natbord i palisander, det tog de 600 kr. for! Jeg blev så forarget at jeg skred. Det er total pengeafpresning af folk der synes at teak/palisander er hot lige nu. Det er svineri.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...