tirsdag, januar 22, 2013

Blæksprutter til for tidligt fødte

Jeg ville ønske at jeg kunne hækle bedre, men jer derude der kan, vil I ikke bruge jeres garnrester effektivt? Så skal I læse hendes indlæg her

Max var selv indlagt i neonatalafsnit A6 på Skejby de første 4-5 dage af hans liv, fordi han kom 10 dage for tidligt og vejede blot 2 kg. Jeg tilbragte alle mine vågne timer hos ham, også selv om jeg ikke kunne gøre andet end at stirre på ham i hans kuvøse. Mens dygtige sygepelejersker og læger gjorde deres bedste for at holde ham i live og fri for infektioner. Historien som I ved, den ender lykkeligt, jeg har ham ved min side, en helt almindelig 5 årig dreng med krudt i rumpen. Men som mor, vil man gøre alt for at ens afkom er tryg og lykkelig. Så hvis en garnblæksprutte kan give et lille barn en smule tryghed, synes jeg at man skal gøre det.


Max - halvanden måned gammel. De billeder fra da han var få timer gammel, de ligger i en ekstern harddisk og dem gider jeg ikke fiske frem. Jeg kan stadig få en klump i halsen, 5 år efter, ved at se på billederne dengang. Han så så skrøbelig ud, men han var sej. Han ville leve. Jeg sov ikke rigtigt i et halvt år, for jeg ammede ham hele tiden. Men jeg ville gøre det igen, Til enhver tid.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...