tirsdag, december 25, 2012

Da julesulet har indsunket sig...


Det er et sjældent billede af os sammen, og Doug har truet med bål og brand hvis det lægges ud på bloggen. Men det er da ikke noget i vejen med billedet, eller os. Det er sådan vi ser ud nu.
Vi er kommet uskadte gennem julen, med godt selskab, mad og gaver ude i Skovby med familien Klejs samlet. Det var skønt at se nevøen, han bliver så hurtig stor. Han har en stor fan i Max, der helt hengiven fulgte i hans slipstrøm. Drengene har helt klart fået gode gaver, blandt andet noget til deres nye værelser. I dag har vi været en spontan tur ude til Tranbjerg, for at vise Max hvor vi kommer til at bo, og han var sådan lidt uh spændende, mit eget værelse, hov! Se en fugl! Han er ikke så koncentreret så længe ad gangen, og tager det stadig med knusende ro. Vi var forbi kort hos et vennepar for at guffe lidt af deres småkager og tanke op med noget varmt, inden vi tog hjem. I morgen kommer en veninde forbi, ellers sker der ikke ret meget herhjemme i den lange juleferie. Men finde på noget skal vi, for Max er lige så rastløs som en chiauchiau, og skal luftes mindst en gang om dagen (ja, ved godt at han ikke er en hund, men det er en dreng med et helt krudtværkeri i nummeren!)

Nå ja, en del af gaven som vi gav vores forældre, var et billede af drengene, taget af den gode Per ude hos Photocare. Han har kendt Max siden han var 5 uger gammel. Billedet vil jeg ikke vise på siden, men det er rigtigt godt, og mutti her har selvfølgelig et af guldklumperne. Men knipsene fra foto-optagelsen kommer lige hernede.

 
 
 
Det er lækre unger jeg har. De bedste frembringelser af vores DNA, det kan kun gå dem godt. (Mor-pral!)

3 kommentarer:

 1. Så må i komme til hinnerup og se fredensgade som vi har talt om *G*
  Jeg ved desværre ik hvornår det stopper men der nok et par dage endnu inden de lukker ned

  SvarSlet
 2. Det bliver jo sent... Er der tændt hele dagen Anette? Giver du aftensmad? Blink blink... :-)

  SvarSlet
 3. Nej kun tændt fra kl 16.. Har ik lige fået tjekket hvornår de stopper gør det i morgen

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...