torsdag, december 20, 2012

Boligdrømme part 1

Manden og jeg har siddet og tegnet, rykket rundt og fantaseret om vores nye sted. Hvad vi skal have med, og hvad der må videre til genbrugen. Pengene hænger ikke på træerne og dem vi har, skal vi købe hårde hvidevarer for. Så er der nogen ude i det ganske land der har et rundt/ovalt sofabord til overs? Den må ikke være for stor, max 1 meter i bredde og 45-50 i højden. Den må ikke skrige "mormor"! Dvs. ingen kakler eller maghoni der vejer en halv elefantunge. Det skal kunne tåle at stå hos en lille familie med to drenge. Jeg vil gerne have at der kommer saftevand-klister, kaffepletter og tush-streger på uden at jeg får tics ved øjnene. Der må gerne være en plade nedenunder som vi kan lægge magasiner, regninger og sure sokker ved. Men ikke et must. Vi har kikket i genbrugen, gul og gratis und so weiter og det er ikke gevinst endnu. Sidder du inde med sådan et vidunder, så kontakt os. Vi betaler selvfølgelig til en rimelig pris. Vores pengepung har en bund.
 
Hvis I undrer jer over om vi slet ikke har et sofabord lige nu, det har vi da. Den er 140 cm lang, 1 meter bred, slidt op af os, den ene ben rokker og hjørnerne er spidse, især mod bebsens bløde hoved når han lærer at stå op på et tidspunkt.
 
I vil vel gerne se planen over rækkehuset? Jow, I vil så!
 
 

4 kommentarer:

 1. Hvad med at selv lave en rund bord og male den i den farve det passer jer?:)

  SvarSlet
 2. Hvis du mangler ideer, så kig herind:

  http://froekennaever.blogspot.dk/2012/05/lav-dit-eget-sofabord-og-andre-ting.html

  :)

  SvarSlet
 3. Spændende med en flytning i vente. Og så sender jeg dig lige en julehilsen - du står jo på min blogroll, så det er på sin plads med et glædelig jul herfra. KH Tina ;-)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...