tirsdag, november 27, 2012

Månedens indlæg eller no'et...

Jeg ved det... Jeg er helt elendig til at skrive indlægs for tiden. Jeg får ofte en god idé til hvad jeg kan skrive på bloggen, men får det alligevel ikke gjort. Familien tager alt min tid og inden man ser sig om, er der gået en uge, to uger og så videre. Så jeg vil ikke sætte gærden for højt og sige at jeg vil blogge jævnligt, blot at sige at jeg gør hvad jeg kan.
 
Gode kindebasser!

 Nu er Teo jo blevet 5 måneder, og er stadig den sødeste baby ever... Som i ever, nogensinde og i hele verdenen. Han er aldrig sur og tvær. Han er smilende og glad, mild af sindet. Men søvnmønstret er meget mærkeligt. Så snart man har gennemskuet det, så ændrer han det. Han kan godt trille, og har da gjort det en par gange, men det er som om han siger, ja, nu kan jeg det, tjekket af på listen. Videre til noget nyt.

Flytningen fylder meget i vores sind, og det er snart vi skal fortælle Max at vi skal flytte. Men jeg tror at han vil tage det fint, for han har sagt, at han i hvertfald ikke vil dele værelset med Teo, og at vi må flytte til et hus. Lige om lidt skal Max også indskrives på Grønløkke Skolen. Det er sgu da for lidt siden han kom til verdenen. Det går så stærkt.

Vi rydder også op herhjemme, specielt i børnetøj. Vi har seriøst meget som vi skal af med. Så ja, de kommer på salgsbloggen om kort tid. Vi er dog ikke den eneste i familien der flytter, Dougs bror og svigerinden rykker også noget tættere på Århus. Vist nok i Uglebølle. Det er da kortere end Aalborg. Det bliver også dejligt at Teo får en fætter/kusine noget tættere på, også aldersmæssigt. Det bliver et sommerbarn.

Så har manden bikset noet aftensmad sammen, den gode husfar. Skriver noget nyt inden længe. Adjø...

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...