fredag, november 02, 2012

Livstegn

 

Jeg ved at det er længe siden jeg har blogget. Tiden flyver bare afsted med to børn, to fødselsdage at komme igennem og så den snarlige dåb. Så er der jul lige om lidt. Max' fødselsdage (den ene med familien, og den anden med loppestuen i børnehaven) gik helt fint. Max fik gode gaver, alt muligt med Spiderman, jeg ikke helt kan holde styr på. Han fik to gode dage og var superglad og stolt over at han nu er 5 år. Vil ikke længere se Timmy Time (børnetegnefilm om et lille får der går i dagplejen med andre dyrunger), det er kun for børn på 4 år. :-)

Så er det kun dåben at tænke på, vi bliver ikke så mange, så det skal nok blive hyggeligt, og til den dag leger jeg Cake Boss endnu engang. Med assistance fra en veninde. Ikke flere spidermens, men denne gang bamser ovenpå cupcakes. Er det noget jeg er god til, så er det at lave cupcakes, og det kan jeg sige uden at rødme.

Flytteplaner fylder også i vores tanker, vi snakker og snakker om hvad vi skal have med, hvad der skal sælges og hvordan indretningen skal være. Da der er en overflod af testrogen i vores familie, har Doug sagt at jeg selv står for indretningen af rækkehuset. Altså ingen prostester fra ham. Så jeg kan spamme så lyserødt jeg vil på alting. Men det kan jeg ikke få mig selv til. Men det er da fedt at jeg må bestemme det hele. Eller næsten, tvet vil han ikke gå på kompromis med.

Ahem... Ikke så meget mere at berette om, Teo er over 4 måneder og det varer ikke så længe før han skal smage sin første grød. Han er en glad dreng. Lidt doven når det handler om at rulle rundt. Men det er vi nu sikker på han kommer efter snart. Max er som han er, en 5 årig dreng med bestemte meninger og kronisk tegnekløe.Doug skal have taget et truckerkørekort, hvis det er sådan noget der hedder. Så han får licens to.... at køre varerne rundt.

Jeg nyder barslen, og jeg vil vove at påstå at jeg har endnu mere travl end da jeg gik arbejdsløs. Er spændt på hvordan det skal ske når jeg er færdig med barslen og Teo skal i dagplejen/vuggestuen.


Drengene - har sagt at det ikke er plads på legetæppet, men Max hører selvfølgelig ikke efter.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...