tirsdag, november 20, 2012

Dåben


I lørdags blev Teo døbt. Det var en af mine gode veninder, Anne, der bar ham og dermed blev hans gudmor. Præsten holdt en smuk tale og citerede fra Lukas Evangeliet kapitel 18, det samme som Max også blev døbt med. Det er vel standardteksten til dåben. Jeg valgte salmen "I Østen stiger solen op" som en hilsen til min mormor. Jeg ved godt at salmen er meget brugt til alle kirkelige handlinger lige fra dåbshandlinger til begravelser, men den er alligevel noget særligt. Det var mormors salme og dermed også min. Jeg er ked af at min mormor aldrig oplevede sine oldebørn gennem mig, for hun var begyndende senil da jeg blev gravid med Max og jeg valgte at hun ikke skulle se ham. Hun kunne knap nok takle at jeg var der og troede undertiden at jeg var Lissi, hendes datter. Men jeg ved at hun er et godt sted nu.

 
Familiebilledet - jeg håber at familien sender flere til os.


Det er min far med sin øjensten, en af de søde hagesmække han fik til dåben.


Max vil heller end gerne hjælpe med at pakke gaver op. Han ved godt at de ikke er til ham, men han synes alligevel at det er vildt spændende at pakke op. Og bliver altid glad på modtagerens vegne. Det synes jeg er et vældigt fint egenskab. Det er ikke et gram gerrighed skab i ham. Min dejlige, store dreng.

 
Her er så de bamsecupcakes jeg lavede, og servietter som barneskjorte til bordpynt. Jeg vil tro at dem der var med syntes at cupcaken smagte vældigt godt. Sødt, og kun en til hver, ellers blev det for meget. Det var vanillecupcakes med karamelsuprise indeni, vanillefrosting og bamserne er lavet af fondant med madsminke. Maden var der nok af, vi bestilte så meget, og overså de sidste varme retter, at vi ikke kunne spise mere. Så næsten alle fik aftensmad med hjem.
 
Det er så som sædvanlig min svigermor, Annie, der har taget billederne. Der er flere, men det sparer jeg jer for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...