mandag, september 03, 2012

Give Away - Børnenes Idébog

Jeg kan det med at spotte bøger, og jeg fandt igen et eksemplar af "Børnenes Idébog" af Lis Paludan og Ulla Dietl i den lokale genbrugsforretning. Nu har jeg to stk. Jeg har kun brug for en, så jeg giver den anden væk i en Give Away. Bogen er total retro fra 70erne med gode idéer til byg selv, klip, mal, leg og spil med børnene. Bogen er velbevaret og det er kun omslaget der bærer præg af tidens tand.
 
 
Det eneste du skal gøre er at kommentere på det indlæg og sæt din mailadresse på, såfremt du ikke har en blog. Den udtrækkes mandag den 1. oktober kl. 20.00.
 
2éren skal ikke snydes, en lille trøstepræmie er også på spil. En fin lille skindpung fra Núe Notes, som jeg fik da jeg købte et eksemplar af Cover Kids i forrige måned. Jeg kommer aldrig til at bruge den, og jeg vil ikke være en samler. Den er stor nok til et par kreditkort og lidt penge. Såmænd også til en mobiltelefon hvis den er mindre i omfanget end en Galaxy 2.
 
 

8 kommentarer:

 1. Ej, det vil jeg gerne være med til :-) Jeg er pædagogstuderende, så sådan en bog vil jeg være glad for at vinde.

  Stackelies@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Kan man ikke købe denne bog???? Tror aldrig jeg er heldig :-/. Men prøver alli. Stine bergmann. Du kan finde mig ikk???

  SvarSlet
 3. Nå var den bog ikke dig alligevel.. Syntes da lige du har købt den

  SvarSlet
 4. Anonym - læs lige indlægget igen. Jeg har hele to af den samme nu.

  SvarSlet
 5. Me too! :) karen@mole.dk

  SvarSlet
 6. Ih, det ser godt ud :-) solbakke@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Hej
  Ja jeg er næsten nødt til at have sådan en bog , når jeg har mine børnebørn på besøg..
  Det kan jo være jeg få nogle ideer af bogen.

  Du ved hvem jeg er så jeg skriver ikke min blog adresse på da den har ligget død et stykke tid.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...