fredag, august 24, 2012

Ny serie: Tips & tricks til hjemmet og andre småting

Må jeg præsentere en splinterny serie. Tips og tricks til hjemmet og andre småting. I er velkommen ti lat bruge ideerne, nogle af dem er mine egne og andre har jeg set på nettet. Hvis jeg eller du ved hvem der først kom med idéen, så sætter jeg selvfølgelig vedkommendes navn/blog på her.
Har du et godt tip eller et trick, så send mig en mail og fortæl om det, evt. med et billede hvis du har, så sætter jeg det fluks her på siden med kreditten og det hele.
 
 

Herhjemme har vi et vivar af ledninger til alt muligt elektronisk, og tit står vi der og aner ikke hvilke ledning der passer til hvilke elektronisk dimser vi har. Hver gang jeg skal oplade kameraet, så leder jeg efter den og bliver sur på min stakkels mand, for hvor har han flyttet den henne. Så hermed en tip til jer. Har I en dymo, så er det om at udskrive små mærkater hvor der f.eks. står OPL Samsung 2 (Oplader til Samsung 2), Barbermaskinen eller hvad I nu har. Husk at trykke en masse mellemrum efter teksten, således at mærkatet kan foldes sammen om ledningen. Så skal I ikke stå der og spekulere hvad i alverden den ledning er til.


Vi har en sæbepumper med sensor ude på badeværelset, og den er rigtig praktisk og nem at få vores Max til at vaske hænder, i stedet for at fedte med en håndsæbe eller en  alm. pumper der måske kan være svær at trykke ned for en 4 årig. Vi er rigtig glade for den. Men en ny omgang sæbe til pumperen koster 39.95 kr. og det er meget for så lidt. Når man kan købe et der koster 1/5 af prisen. Hvad gør man så? Må presser toppen af den dyre (med lidt besvær ind i kilen med en smørekniv) og fylder på af den billige. Sætter toppen på og voila! Pengene er sparet!

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...