lørdag, august 04, 2012

Mit største sy-projekt nogensinde


Så har jeg indkøbt stof til et stort og ambitiøst sy-projekt for min vedkommende. Jeg skal sy en Mei Tai! Til jer der ikke ved det, er det en bæresele. Det bliver i brune/orange og gule farver. En hint til 70erne. Stofferne på nær det med elefanter, er fra Stof2000. Stoffet med elefanterne er et nyt optryk af de velkendte elefanter fra 70erne. Jeg købte det på Trendsales. Forhandleren har alle 4 farver, og hvis nogen er interesseret, så er sælgerens navn Jannie_ og hun sælger også stof med Småfolk og Katvig tryk.

Heldigvis har jeg spurgt min sykyndige kusine om jeg må sende SOS'er til hende hvis jeg går i stå. Det må jeg gerne. Det bliver spændende at se min symaskine tygge sig igennem alle de lag stof. Kryds fingrene for at det lykkes mig.

Tutorialen til Mei Tai fås her hvis I selv har lyst til at gå igang.

3 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...