tirsdag, august 14, 2012

Et mindesmykke


Jeg har et armbånd som jeg putter minder på. Enten har jeg selv købt dem, eller fået i gave. Ying og yang fik jeg af mine svigerforældre da jeg bestod min læreruddannelse. Stjernetegnene er for os alle i familien. Barnevognen symboliserer min første graviditet og den nye familie. Den lille dreng symboliserer mine sønner. Mellemledene er fra min gode veninde gennem mange år. Den med hjerterne er også fra svigerforældre til min 30 års fødselsdag. Om jeg er færdig med at samle? Ikke spor, men armbåndet er godt tung at bære efterhånden. Det hele er købt hos Panduro Smykker.

2 kommentarer:

  1. Har også mange af dem. Den med hjerterne har jeg også og sjovt nok fra min svigermor til min 30 års fødselsdag. Vores svigermødre tænker jo ens. Og de bor jo heller ikke ret langt fra hinanden :-)

    SvarSlet
  2. Hvor er det en god ide med sådan et minde smykke(:

    Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde 2 lækre skønheds produkter(:

    http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/08/give-away-nr-9.html

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...