fredag, august 03, 2012

Cover Up på gammel tattoo

Jeg har to tattoveringer, den ene er med Max' navn og den anden er et kinesisk symbol for kærligheden. Den fik jeg lavet da jeg var 19 år inde på en tatto-forretning der hed "Biker Corner". Tattovøren var sådan en tynd, sejhudet gut med blankt isse og tattoveringer over hele armene. Det var ejeren. Det tog ham maks 5 min. at lave det. Så her 15 år senere er blækket flydt ud, så det bare ligner noget snavs. Selv om det er på lænden og jeg ikke kan se det til daglig, medmindre jeg vrider hovedet af led og kikker i et spejl. Men grimt er det blevet. Jeg tror ikke at det længere står for kærligheden, men nudler i sursød sauce eller lign. Så jeg vil gerne have en cover up. Gerne af en svale, samt Teo's navn ved. Men jeg må vente til jeg har ammet færdig og fundet en tattovør der laver ordentlige cover ups. Kender I nogle? Det skal være en god en, gider ikke om 15 år kikke i et spejl og igen se blækket udflydet og svalen har forvandlet sig til en overvægtig due med forstoppelse.


Egentlig er jeg vild med tattoveringer, og vil faktisk gerne have en par stykker mere, men det skal være noget særligt. Drengenes navne burde være nok, men jeg vil gerne have en sætning tattoveret. Har en par at vælge imellem, men den rette skal nok dukke op. Når tiden og pengene er til det.

I øvrigt følger jeg denne svenske blog - masser af inspiration!

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...