tirsdag, august 07, 2012

Café-serien: Café 5. maj


 Det er nærliggende at anmelde caféer der findes på det storcenter i Århus V. som jeg bor i og den næste i rækken er Café 5. maj. Det er den første café man kommer til når man går ind ad hovedingangen til højre i Storcenter Nord.


Caféen er superhyggelig indrettet med fransk countrystil inspireret møbler med hjemmegjorte kunst på væggene. Man bliver straks budt velkommen med et stort smil og bestillingen skal afgives ved disken. Man kan også få sandwich to go ved indgangen, og det er endda studenterrabat på 10% hvis man kan fremvise et studiekort.


Der er både alm. borde og stole og noget mere moderne med højstole. Kunst er altid subjektiv, men kedeligt er de ikke.


Caféen sælger også kurve med lækkerier i, både til enkeltkøb, men også til firmasalg. Det er gode lækkerier, der er nøje udvalgt og til forskellige prisklasser.


Caféen har selvfølgelig standarden med nachos på menuen, og der fås i to størrelser, den på billedet er den lille. Mængden er overkommelig. Osten er god og ikke stenhård, der gør det umuligt at trække nachos fra hinanden. Salsaen var der lidt bid i, så det var ren fryd at spise. Guacomolen kunne godt være bedre, smagte som grøn mayonaise. Med colaen kom det til at koste mig 77 kr. Så ja, det er caféprisen. Men menuen byder på meget andet, lige fra suppe, over salater til varme måltider. Det er bestemt et besøg værd.

En bonusinfo: En af medarbejderne kan faktisk tegnsprog, en tidliger tolkestuderende og bestillingen foregik på tegnsprog. Nemt og bekvemt.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...